10 години на театралната сцена – става ГОРЕЩО

През есента на 2018г. отбелязваме своя рожден ден – 10 години от създаването на един от най-успешните частни театрални продуценти в България. За това време създадохме 12 успешни постановки, които представихме многократно пред публиката на всички големи сцени в страната. Нашите фенове и приятели са онази интелигентна част от театралните зрители, които избират качествения театър – онзи, който се прави с ума и сърцето.

Избрахме да отбележим празника си по най-добрия начин, който познаваме: като представим пред публиката си любовната комедия Горещо от Жозиан Баласко, превод: Светлана Панчева, режисьор: Асен Блатечки, сценография и костюми: Мартина Варийска и с участието на: Асен Блатечки, Калин Врачански, Милена Маркова, Невена Бозукова, Стефан Иванов.

“Горещо” е представление за онази химия на привличането, на която никой от нас не може да устои. Силно контрастните и запомнящи се персонажи в пиесата са и неустоимо привлекателни. Те са затворени в ограниченото пространство на един парижки апартамент, който се превръща в бойно поле на безкрайни любовни разминавания и недоразумения. Склонни към буйни излияния, героите в представлението са като деца: плачат, смеят се, крещят, преструват се и лъжат с привидна лекота.

За да проследят всички интриги и неочаквани развръзки, нашите зрители вече могат да намерят билети за ПРЕМИЕРНИТЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ на 19 септември в ДТ “Адриана Будевска”, гр. Бургас и на 14 октомври в Открита сцена “Сълза и смях”, гр. София. Но какво е рожден ден без подарък? Като нестандартни рожденици, решихме НИЕ да подарим на публиката в гр. София още едно ПРЕМИЕРНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ на “Горещо” – на 19 октомври в Открита сцена “Сълза и смях”, гр. София!

Следете Facebook страницата ни за новини за най-горещия рожден ден тази година!